EnergiWatch

Senvion halverer sidste års underskud

Den tyske vindmølleproducent formår lige som sidste år ikke at gå i plus i årets første kvartal. De røde tal på bundlinjen bliver dog mindre.

Foto: Senvion

Udeblivelsen af sidste års havvindmølleordrer i første kvartal er med til at skæmme toplinjen den tyske vindmølleproducen Senvion i år. Det fremgår af selskabets kvartalsregnskab, som netop er udkommet.

Toplinjen falder med cirka 150 mio. euro til 255 mio., og selvom det kunne ligne begyndelsen på en gyser for vindmølleproducenten i årets første kvartal, så bliver selskabet hjulpet af en anden ting, der har været fraværende i år. Sidste år var ekstraordinære restruktureringsomkostninger med til at trække selskabets justerede driftsresultat (EBIT) ned med 23 mio. euro, og fordi der stort set ikke er sendt penge efter den slags i år, så lander både EBIT og bundlinjen næsten dobbelt så godt som sidste års.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs