EnergiWatch

Nordex lover øget vækst i USA

Efter at have kapret en god bid af sidste års marked er tyskerne tilbage i USA for at blive på den lange bane. Øget produktion kan komme på tale, konstaterer topchef.

Foto: PR Nordex

CHICAGO: 2018 bliver endnu bedre end sidste år. Det er forventningen hos Nordex, der ellers sidste år havde sit bedste år til dato på det amerikanske marked med installationen af 806 MW. Det rakte til en markedsandel på 11 pct. En bedrift, tyskerne som minimum forventer at gentage i år.

"Det er vores ambition. Vi kender ikke størrelsen på dette års marked, men vi ved, at vi vil øge vores egen installation sammenlignet med tidligere år. Så helt sikkert, ja," siger Nordex’ adm. direktør José Luis Blanco til EnergiWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs