EnergiWatch

USA foran hårdt presset guldalder

Mølleproducenterne kæmper for at presse sig ind på det amerikanske marked, hvor der skal opføres 30 GW. Efter det venter ”dødens dal” – men helt livløs er den fremtid dog langt fra.

Foto: /ritzaufoto/AP/Charlie Riedel

CHICAGO: Vindindustrien i USA ser frem mod nogle gode år. Selv om mølleproducenterne kan kvie sig over de stærkt pressede priser, så er konkurrencen den største i mange år for at få en luns af de kommende års marked.

For at der er megawatt at hente, er der ingen tvivl om. Både Navigant, Bloomberg NNEF og Make forudser, at der opføres omkring 30 GW frem mod udgangen af 2020, hvor de sidste projekter, der er safe harbored, skal være installeret for at få fuld PTC-støtte. Som en analytiker fra Make pointerer, så kan en af udfordringerne i de kommende år, om der er nok trucks og kraner til at få installeret alle projekter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs