EnergiWatch

Nordex: For tidligt at tale om prisstabilisering

Priserne er fortsat under et hårdt pres i vindmøllebranchen, og Nordex vil ikke tøve med at udfordre konkurrenternes priser.

Foto: Nordex

Det er endnu for tidligt at tale om en stabilisering af vindmøllepriserne, men prispresset er dog lettet. Det vurderer Felix Zander, som er chef for Investor Relations hos den tyske vindmølleproducent Nordex.

"Prispresset er der stadig, men det er nok ikke ligeså barskt som sidste år. Vi ser det blive opblødet en smule, men vi tror, at prispresset vil forblive i markedet," siger Felix Zander til Ritzau Finans under en vindmøllekonference i Chicago.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs