EnergiWatch

Prispres udløser voldsom tilbagegang i KK Wind Solution

Den danske underleverandør til vindindustrien, KK Wind Solutions, fik et presset 2017 under nye ejere. Selskabet tror på snarlig bedring, men går fra stort overskud til røde tal på bundlinjen.

Foto: Pressefoto: KK Wind Solutions

Det blev langt fra en ideel begyndelse under nyt ejerskab for danske KK Wind Solutions. Selskabet, der lever af at udvikle og producere styresystemer til vindmøller, kom ud af det forskudte regnskabsår 2016/2017 med et underskud på 6,4 mio. kroner. Det på trods af en pæn fremgang i omsætning.

Resultatet er en drastisk forværring i forhold til 2015/2016, hvor selskabet præsterede et overskud på 133 mio. kroner. Med til teksten hører dog, at KK Wind Solutions i 2016 skiftede ejer og gik fra at være ejet af pensionskassen PKA og Maj Invest til at blive ejet af investeringsselskabet Solix, der også ejer blandt andet fibercementproducenten Cembrit og reservedelsproducenten Hoyer. Derudover har Danica købt sig ind i KK Wind Solutions.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs