EnergiWatch

Udvælgelse af Ørsteds og CIPs bud i Massachusetts udskydes en måned

Der er kommet langt flere bud end ventet til de kommende havvindprojekter i Massachusetts. Derfor udskydes afgørelsen af budrunde en måned.

Foto: Siemens

Mandag skulle Ørsted, CIP og en række andre energiselskaber have fået nyt om, hvorvidt deres projekter var gået videre til næste runde i en auktion i den amerikanske stat Massachusetts.

Selskaberne kommer nu til at vente en måned længere, da myndighederne har besluttet af forlænge tidsfristen til den 23. maj. Det viser en meddelelse til myndighederne i Massachusetts, der er dateret den 23. april.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs