EnergiWatch

Brasilien sætter dato for auktion af energiprojekter

I slutningen af august vil Brasilien skyde gang i auktion på ny kapacitet af forskellige energiformer.

Brasilien vil 31. august gennemføre dette års såkaldte A-6-auktion, hvor der kan tildeles kontrakter på ny kapacitet inden for forskellige energiformer, herunder vindenergi.

For at deltage skal projekterne kunne stå færdige 1. januar 2024, skriver Recharge News.

Investorerne har indtil 8. maj til at registrere deres projekter til auktionen, hvor vinderne tildeles 20-årige elsalgsaftaler.

Ved en auktion i sidste uge - den såkaldte A-4-auktion - blev der blot tegnet kontrakt på et enkelt vindprojekt - et projekt på 114 megawatt udviklet af EDF Energies Nouvelles.

En afdæmpet økonomisk udvikling i den brasilianske økonomi har de senere år mindsket behovet for at opføre ny kapacitet.

Vind fortsat under prispres i både øst og vest

Brasilien vil skyde gang i stort vindudsalg 

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs