EnergiWatch

Vestas-formand i hårdt angreb på kapitalfonde

Står det til Vestas' formand, Bert Nordberg, bliver selskabet aldrig opkøbt af kapitalfonde. Vestas skal for alt i verden forblive dansk, lyder det fra formanden.

Foto: /ritzau/RUNE AARESTRUP PEDERSEN

Der bliver ikke sparet på krudtet, når Vestas' formand i dagens Berlingske kommentere på de kapitalfonde, der står for en stor del af virksomhedshandlerne i Skandinavisk erhvervsliv.

»Jeg er ikke populær, for jeg kan ikke lide kapitalfonde. Jeg synes, de er det værste skidt i samfundet. Jeg har et eksempel fra Danmark kaldet TDC, som de (kapitalfonde, red.) gik ind i, solgte alle faciliteterne, som TDC havde, de rensede selskabet for penge, og så satte de det tilbage på børsen. Det var kun en skal, og de tog så mange penge ud af landet. Jeg har aldrig tilgivet dem for det. Det er ikke den slags mennesker, som jeg kan lide. Jeg kan lide mennesker, som bygger langsigtede selskaber, der gør godt for samfundet," siger Bert Nordberg til Berlingske. Interviewet fandt sted i forbindelse med Vestas' generalforsamling i sidste uge.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danoil melder sig "på den anden side" af krise

Danoil oplever total stilstand i den danske Nordsø, men har fået rettet op på forretningen efter ekstremt udfordrende 2020. Det fortæller Svend Lykkemark Christensen, adm. direktør hos Danoil.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs