EnergiWatch

USA åbner for næste runde havvind

Den amerikanske regering annoncerer auktion over to nye, store havvindområder i Massachusetts og lægger desuden op til nye zoner i også New York.

Foto: Dong Energy

NEW YORK: Pipelinen for USA's havvind tager stadig mere form. Fredag annoncerer USA's havenergiagentur (Boem) auktion af to nye havvindområder i delstaten Massachusetts og efterspørger derudover respons fra interessenter omkring området ved New York Bight, hvilket er første skridt mod en åbning også her.

"Trump-regeringen støtter en altinkluderende energipolitik og at anvende alle tilgængelige redskaber for at opnå amerikansk energidominans. Det foreslåede salgsområde har enormt havvindpotentiale, og den ansvarlige udvikling af det fortsætter med at spille en stor rolle i regeringens America First-strategi for havenergi," siger indenrigsminister Ryan Zinke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs