EnergiWatch

Australien godkender 1 GW stort vindprojekt

Australiens hidtil største vindpark kan snart blive en realitet. Parken skal bygges i delstaten New South Wales, men der er endnu ikke valgt mølleleverandør.

Foto: Tesla

De store mølleproducenter bør måske bruge lidt ekstra penge på flybilletter til Australien, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at være med i kapløbet om det, der bliver Australiens hidtil størte vindpark.

Delstaten New South Wales har netop godkendt den 1000 MW store Liverpool Range Wind Farm, der skal afløse en række forældede, kulfyrede kraftværker i delstaten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs