EnergiWatch

K2 Management åbner kontor i Polen

Den aarhusianske vækstvirksomhed K2 Management satser på at få større del i vindprojekter i Polen og nabolande.

Foto: Fred.Olsen Windcarrier

Efter tæt på to år med rådgivning i Polen har danske K2 Management nu valgt at åbne et kontor i landet. Kontoret bliver åbnet i Gdynia i det nordlige Polen.

"Vi har været aktive på det polske marked siden 2016, hvor vi har understøttet en lokal kunde med udviklingen af et havvindprojekt. Vores engagement i landet har skabt en stærk interesse hos andre udviklere og energiselskaber i regionen for vores ydelser, hvilket får os til at tro på, at en lokal tilstedeværelse vil gøre det lettere for os at støtte vores kunder," siger Lars K. Hammeshøj, salgsdirektør og medstifter af K2 Management.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs