EnergiWatch

Bølge-virksomheden Wavepiston arbejder tæt sammen med DTU

Et samarbejde mellem Wavepiston og DTU har kastet et bedre produkt af sig, lyder det fra bølgedirektøren, der også beretter om, at det har givet en kortere vej til at introducere nye bølgeanlæg på markedet.

Foto: PR Wavepiston

Den danske bølgeenergivirksomheden Wavepiston nyder godt af sit samarbejde DTU, der blandt andet har betydet opdateringer af produktet.

Kort fortalt er en del af Wavepistons bølgeenergianlæg blevet udviklet sammen med forskere fra DTU. Her har forskerne benyttet sig af en såkaldt Finite Element Analyse af energimodulerne til at finde ud af, hvordan man optimere produktet. Det kunne f.eks. være i forhold til materialevalg og styrkeberegninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs