EnergiWatch

Mita-Teknik fremtidssikrer vindmøller med selvtænkende styresystem

Et nyt styresystem til vindmølleparker skal hjælpe kunderne hos Mita-Teknik med at sænke deres omkostninger, mens selskabet bag selv regner med at kunne øge sine markedsandele med sit nye produkt.

Foto: PR/Mita-Teknik

Underleverandøren til vindindustri Mita-Teknik har lanceret et nyt styresystem, der skal være med til at "fremtidssikre verdens vindmølleparker" ved at gøre dem i stand til at kunne tænke selv.

Der er tale om en ny generation af styresystemet WP4200, der skulle gøre det muligt for kunderne at øge lønsomheden, ydeevnen og sænke Levelized Cost Of Energy i store vindmølleparker.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs