EnergiWatch

Medie: Siemens kan blive tvunget til fuldt opkøb

Aktionærer vil have det spanske tilsynsmyndighed til at kræve, at Siemens lancerer et overtagelsestilbud på Gamesa, skriver spansk avis. Tyskerne risikerer i så fald at skulle betale markant overpris.

Foto: Siemens Gamesa

Hvedebrødsdagene efter Siemens Wind Powers fusion med Gamesa synes efterhånden at være vel ovre. Forud for sin første kapitalmarkedsdag, der afholdes torsdag, undersøger flere af mølleproducentens mindre aktionærer, om det er muligt at tvinge Siemens til at foretage et fuldt opkøb af selskabet.

Det skriver den spanske avis El Espanol.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs