EnergiWatch

Canada når lavpunkt for ny vind

Den installerede nykapacitet i det nordamerikanske land var på laveste niveau siden 2005. Med nye priser på 18 øre/kWh vil udbygningen dog gå op igen, forudser vindorganisation.

Canadiere har ry for at være et optimistisk og gemytligt folkefærd. Således tilsyneladende også formanden for landets vindorganisation Canwea, Robert Hornung, der rekapitulerer over sidste års indsats på markedet.

"Fra Novo Scotia til Britisk Columbia viste vind i 2017 nok engang, at det er en troværdig, skalerbar løsning på klimaforandringer, der leverer billig energi og nære økonomiske fordele til lokalsamfund på tværs af Canada. Vi er glade for at levere ren og prisdygtig energi til canadierne," konstaterer han i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs