EnergiWatch

Afgående MHI Vestas-direktør klar til karriereskift

Jens Tommerup vil trække på både sit årti i vindmøllebranchen men også tidligere erfaringer fra shipping- og kemiindustrien, når han til april takker af hos MHI Vestas.

To af havvindindustriens profiler står foran et stop. Både MHI Vestas' Jens Tommerup (tv.) og Ørsteds vindchef Samuel Leupold stopper i deres stillinger. | Foto: Dong Energy

Efter fire år som adm. direktør forlader Jens Tommerup den 1. april MHI Vestas. Skiftet har i hvert fald internt været kendt siden han tiltrådte, al den stund at det tilsyneladende var skrevet ind i joint venture-aftalen mellem japanske MHI og Vestas, at der hvert fjerde år skal rokeres både i toppen af bestyrelse og direktion.

Det er dog ikke kun hos mølleproducenten, der foretages en rokade, der involverer begge ledelseslag. Det samme sker for den afgørende topchef selv, der efter et kvart århundrede som adm. direktør nu vil satse på en karriere i bestyrelseslokalerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs