EnergiWatch

Vestas' it-direktør takker af efter knap to årtier

Torben Bonde forlader den danske vindmølleproducent efter 19 år som CIO i selskabet.

Vestas skal finde en ny topchef for sin it-organisation. Foto: Frank Boutrup Schmidt/Vestas

Knap to årtier har Torben Bonde været en del af vindmølleproducenten Vestas som selskabets CIO. Nu er det blevet tid til at sige farvel.

Det skriver Computerworld.

"Tidspunktet er godt, for man skal ikke forlade sådan en organisation, mens det hele brænder på. Nu har vi været igennem nogle transformationer og er godt kørende, og så passer tidspunktet for mig," siger Torben Bonde til Computerworld.

Beslutningen er truffet i fællesskab, lyder det fra it-direktøren, der stopper ved udgangen af januar. Fremover vil han hellige sig bestyrelsesarbejdet og en rolle som rådgiver og erfaren CIO, skriver mediet.

MHI Vestas skifter topchefen ud

Forsinket Vestas-park måske først klar til efteråret

Forsiden lige nu

Bunker Holding henter ny CFO fra Maersk

Bunker Holding har fundet efterfølgeren til CFO Jesper Klokker Hansen, der efter 15 år har valgt at stoppe hos bunkerleverandøren. Afløseren er fundet hos Maersk-selskab.

Vestas får ordre i Spanien

Mens flere måneders strejker og protester mod Vestas' nedlukning i León er ved at ebbe ud, får mølleproducenten en ganske sigende ordre i naboprovinsen.

Fibia tager hul på fiberinvestering i Rødby

Fibia åbner op for den milliardstore pose penge, som fiberselskabet i oktober fik af moderselskaberne Seas-Nve og Nrgi. Det sker i Rødby, hvor Lollands borgmester tidligere på måneden opfordrede borgerne til at blive koblet på.

Borgmester opfordrer borgere til at tilslutte sig fibernet

Lolland Kommunes borgmester har i et brev opfordret borgerne i Rødby og Holby til, at de tager imod Fibias tilbud om at få en fiberforbindelse. Det er ikke borgmesterens opgave, siger teleanalytiker til Journalista.dk, der henviser til dom fra 2006.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere