EnergiWatch

Vestas' it-direktør takker af efter knap to årtier

Torben Bonde forlader den danske vindmølleproducent efter 19 år som CIO i selskabet.

Vestas skal finde en ny topchef for sin it-organisation. Foto: Frank Boutrup Schmidt/Vestas

Knap to årtier har Torben Bonde været en del af vindmølleproducenten Vestas som selskabets CIO. Nu er det blevet tid til at sige farvel.

Det skriver Computerworld.

"Tidspunktet er godt, for man skal ikke forlade sådan en organisation, mens det hele brænder på. Nu har vi været igennem nogle transformationer og er godt kørende, og så passer tidspunktet for mig," siger Torben Bonde til Computerworld.

Beslutningen er truffet i fællesskab, lyder det fra it-direktøren, der stopper ved udgangen af januar. Fremover vil han hellige sig bestyrelsesarbejdet og en rolle som rådgiver og erfaren CIO, skriver mediet.

MHI Vestas skifter topchefen ud

Forsinket Vestas-park måske først klar til efteråret

Forsiden lige nu

Siemens følger med Vestas ind i batteriprojekt

Europa står foran en stor mangel på batterier inden for få år, advarer Siemens, der både investerer direkte og skriver sig op som fremtidig storkunde i milliardstort svensk projekt, mod at det bliver med tyskernes digitaliseringsudstyr.

Suzlon vil udvikle vindparker i USA

Den indiske mølleproducent barsler både med nye møller og planer om at gå med i projekter for at genvinde indpas på det amerikanske marked, hvor der foreløbigt er godt en gigawatt undervejs. Derudover vil man lukrere på fortidens storhed.

Energi Danmark håber på højesteret

Den milliardstore erstatningssag mod Ørsted sættes i bero efter nederlag i landsretten, indtil Konkurrencerådet beslutter, om det vil anke til øverste instans.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere