EnergiWatch

Siemens Gamesa får debutordre i USA

Mølleproducenten vinder to kontrakter på 330 megawatt, hvor mølle fra Gamesas 3MW-platform for første gang introduceres.

Foto: Gamesa

Siemens Gamesa er kommet ordremæssigt godt i gang med året. Efter at have annonceret bestillinger i såvel Spanien som Kina meldes der torsdag om to nye ordrer til det amerikanske marked. Ordrer på samlet 330 MW.

47 af møllerne skal leveres til det texanske projekt Midway, som Sammons Renewable Energy for nyligt købte fra Apex Clean Energy. Den ordre forventes færdiggjort i slutningen af året, hvorefter følger en 10-årig serviceaftale. De øvrige 48 eksemplarer af møllerne er solgt til en unavngiven køber til et foreløbigt oplyst projekt, der skal være klar til næste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs