EnergiWatch

Siemens Gamesa får ordrer i Kina

Nye bestillinger fra to gamle kunder får vindmølleproducentens samlede handel med dem til at nå en gigawatt.

Foto: gamesa

Siden fusionen mellem Siemens og Gamesa har der været relativt langt mellem annonceringerne af nye ordrer til Kina. Den seneste dateriende sig tilbage til september. Men med to projekter med en samlet kapacitet på 96 MW henter mølleproducenten atter lidt ind på verdens største vindmarked.

Vanen tro er det møller fra Gamesas platform, der er lagt bestilling ind på. 24 af typen G114-2.0MW og det samme antal G97-2.0MW for at være præcis. På samme vis er kunderne også gamle kendinge – og nogle af de største af slagsen på det kinesiske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs