EnergiWatch

Athenas vindparker havde fart på møllerne i december

 

Foto: Greentech Energy Systems/PR

Athena Investments' vindmøller snurrede markant mere i december i forhold til samme måned i 2016.

Selskabet, der indtil for nylig hed Greentech Energy Systems, nåede en energiproduktion på 40.964 megawatt-timer (MWh) i december, hvilket er en stigning på 35 pct. sammenlignet med året før, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

Det dækker over 37.900 MWh i selskabets vindparker og 3064 MWh i solparkerne, hvor produktionen henholdsvis steg 42 pct. og faldt 15 pct. Vindproduktionen var 27 pct. højere end forventet, skriver selskabet i meddelelsen.

Set over hele 2017 har Athenas vind- og solparker haft en produktionen på omkring 374.000 MWh, hvilket er på niveau med 2016.

Athena Investments gennemfører salg af danske vindaktiviteter Athena sælger tysk vindmøllepark for 9 mio euro Greentech-aktionærer vedtager ny strategi og navneændring 

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs