EnergiWatch

Athenas vindparker havde fart på møllerne i december

Foto: Greentech Energy Systems/PR

Athena Investments' vindmøller snurrede markant mere i december i forhold til samme måned i 2016.

Selskabet, der indtil for nylig hed Greentech Energy Systems, nåede en energiproduktion på 40.964 megawatt-timer (MWh) i december, hvilket er en stigning på 35 pct. sammenlignet med året før, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen.

Det dækker over 37.900 MWh i selskabets vindparker og 3064 MWh i solparkerne, hvor produktionen henholdsvis steg 42 pct. og faldt 15 pct. Vindproduktionen var 27 pct. højere end forventet, skriver selskabet i meddelelsen.

Set over hele 2017 har Athenas vind- og solparker haft en produktionen på omkring 374.000 MWh, hvilket er på niveau med 2016.

Athena Investments gennemfører salg af danske vindaktiviteter

Athena sælger tysk vindmøllepark for 9 mio euro

Greentech-aktionærer vedtager ny strategi og navneændring

Forsiden lige nu

Siemens følger med Vestas ind i batteriprojekt

Europa står foran en stor mangel på batterier inden for få år, advarer Siemens, der både investerer direkte og skriver sig op som fremtidig storkunde i milliardstort svensk projekt, mod at det bliver med tyskernes digitaliseringsudstyr.

Suzlon vil udvikle vindparker i USA

Den indiske mølleproducent barsler både med nye møller og planer om at gå med i projekter for at genvinde indpas på det amerikanske marked, hvor der foreløbigt er godt en gigawatt undervejs. Derudover vil man lukrere på fortidens storhed.

Energi Danmark håber på højesteret

Den milliardstore erstatningssag mod Ørsted sættes i bero efter nederlag i landsretten, indtil Konkurrencerådet beslutter, om det vil anke til øverste instans.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere