EnergiWatch

Vestas får to små PTC-ordrer i USA

Vestas fortsætter jagten på ordrer op til årsafslutningen i USA.

Foto: Vestas

Vestas har torsdag fået to nye ordrer på vindmølledele til USA, der gør kunderne i stand til at kvalificere sig til PTC-støtte. Der er dog fra i år kun adgang til 80 pct. af PTC-støtten, da den amerikanske støtteordning er under nedtrapning.

Første bestilling omfatter mølledele fra 2 MW-platformen på i alt 20 MW, mens den anden ordre er på 28 MW fordelt på komponenter fra Vestas' møller i 4 MW-platformen, skriver vindmølleselskabet.

På anmodning fra kunderne oplyses hverken deres navn eller projekternes, men de vil være i stand til at bruge møllekomponenterne på en eller flere fremtidige vindparker.

Inklusive disse to ordrer, som følger en lignende på 32 MW onsdag og flere andre regulære ordrer de seneste dage, har Vestas i år annonceret kontrakter på 9344 megawatt.

Vestas kun i spil til lille luns af brasiliansk vindudbud 

Danmarks første vindbatteri forsinket 

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs