EnergiWatch

Vestas vinder lille ordre i Sverige

 

Vestas har vundet en mindre ordre på det svenske marked, hvor vindmølleproducenten skal levere 23 møller af typen V220-2.0-MW. Dermed er den samlede ordre på 49 megawatt (MW).

Kunden er Vasa Vind og en unavngiven partner, og møllerne skal leveres til en vindpark i nærheden af Östersund i den centrale del af Sverige, oplyser Vestas i en pressemeddelelse.

Kontrakten indeholder desuden en 25-årig serviceaftale. Møllerne skal efter planen leveres i anden halvdel af 2018.

Dermed er Vestas' annoncerede ordreindgang i 2017 nået op på 9083 MW.

Statoil har budt på hollandsk havmølleprojekt uden statsstøtte Vestas: Amerikansk skattereform vil sikre fortsat vækst i vindenergi Bladt skal have ny direktør fra Vestas 

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs