EnergiWatch

Nordex suser op på nyt fra ordrefronten

Den tyske mølleproducent har hentet ordrer i både Frankrig og Sverige torsdag.

Juletid er ordretid for vindmølleproducenterne, og det lever den tyske vindmølleproducent Nordex op til efter bedste velgående torsdag, hvor selskabet foreløbigt har annonceret ordrer i både Frankrig og Sverige.

Nordex startede formiddagen med at fortælle, at det fra en fransk kunde havde fået en bestilling af møller til to franske vindmølleparker. Samlet rummede aftalen 15 møller af typen N117/2400.

Den meddelelse blev siden fulgt op af annonceringen af en svensk kontrakt fra udvikleren OX2 på ni møller af typen N117/3600.

På børsen i Frankfurt stiger Nordex-aktien torsdag 5,2 pct. til 8,754 euro. I år er aktien dog faldet hele 57 pct. som følge af et intensiveret prispres i industrien.

Tidligere dansk Siemens Gamesa-chef skal lede Vattenfall-division Vestas-formand: Vores konkurrenter ødelægger det for sig selv Efter hårdt år for vindaktier: "2018 kan blive ekstremt udfordrende" Tyske mølleinstallationer på vej med rekord - Enercon er størst Finsk forsinkelse sætter vindudbygning i fare 

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs