EnergiWatch

Bert Nordberg har afværget overtagelsesforsøg og vil gøre det igen: Vestas skal forblive dansk

Indsigt: Vestas' aktiekurs er faldet massivt siden oktober og har gjort selskabet til et gyldent opkøbsmål. Men formand Bert Nordberg vil kæmpe imod med næb og klør.

Bert Nordberg, bestyrelsesformand for Vestas. | Foto: /ritzau/RUNE AARESTRUP PEDERSEN

Bestyrelsesformand Bert Nordberg får et bittert drag om munden, når han taler om udenlandske banker. De banker, der ville give Vestas det sidste skub ud i konkurs, da han for fem år siden overtog tøjlerne i selskabet.

Hjælpen kom fra et par nordiske banker. Banker, som han til gengæld har svoret evig loyalitet. Ligesom han har lovet sig selv, at Vestas aldrig skal være andet end et dansk selskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs