EnergiWatch

GE Energy kørt i stilling til mølleprojekt på Borneo

Ifølge Recharge News har Total Eren udpeget GE Energy som foretrukken leverandør af et vindmølleprojekt på den indonesiske del af Borneo. 

Foto: Dong Energy

GE Energy kan efter alt at dømme se frem til en vindmølleordre på den indonesiske del af Borneo.

Det skyldes, at Total Eren ifølge Recharge News har udpeget selskabet som foretrukken leverandør af møller til projektet Tanah Laut på 70 megawatt.

Total Eren, som har den franske energikæmpe Total i ejerkredsen, kunne tirsdag fortælle, at det har underskrevet en hensigtserklæring med det indonesiske forsyningsselskab PLN om en aftagerkontrakt på strømmen fra parken.

Selskabet udvikler også sol- og hydroprojekter og har 650 megawatt i drift eller under konstruktion og planlægger ifølge Recharge News at opbygge en base på 3 gigawatt inden for fem år.

 

/ritzau/FINANS

GE fyrer 12.000 ansatte 

GE investerer op mod 1 mia. dollar i Indonesien

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs