EnergiWatch

GE Energy kørt i stilling til mølleprojekt på Borneo

Ifølge Recharge News har Total Eren udpeget GE Energy som foretrukken leverandør af et vindmølleprojekt på den indonesiske del af Borneo.

GE Energy kan efter alt at dømme se frem til en vindmølleordre på den indonesiske del af Borneo.

Det skyldes, at Total Eren ifølge Recharge News har udpeget selskabet som foretrukken leverandør af møller til projektet Tanah Laut på 70 megawatt.

Total Eren, som har den franske energikæmpe Total i ejerkredsen, kunne tirsdag fortælle, at det har underskrevet en hensigtserklæring med det indonesiske forsyningsselskab PLN om en aftagerkontrakt på strømmen fra parken.

Selskabet udvikler også sol- og hydroprojekter og har 650 megawatt i drift eller under konstruktion og planlægger ifølge Recharge News at opbygge en base på 3 gigawatt inden for fem år.

 

/ritzau/FINANS

GE fyrer 12.000 ansatte

GE investerer op mod 1 mia. dollar i Indonesien

 

 

 

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa fusion har skabt stor intern uro

Den storstilede fusion af spanske Gamesa og dansk-tyske Siemens Wind Power har udviklet sig til et problembarn for en række ansatte i den nye vindmøllekæmpe. Interne magtkampe og store kulturelle omvæltninger betyder, at medarbejdere søger væk fra selskabet efter det, de oplever som et kaotisk ægteskab mellem de to virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere