EnergiWatch

Vestjysk vindservicefirma solgt til britisk energiselskab

Vindserviceselskabet Alpha Offshore Service A/S skal have nye ejere. Det er den britiske energikoncern Sparrows Group, der løber med de vestjyske vindeksperter.

Endnu en dansk underleverandør til vindmøllesektoren er blevet opslugt af en større aktør. Denne gang er turen kommet til vestjyske Alpha Offshore Service A/S, der er specialiseret inden for installation og vedligehold af vindmøller.

Men hvor mange andre i branchen er blevet opslugt af kapitalfonde, der jagter effektiviseringer og stordriftsfordele, er der i tilfældet Alpha Offshore Service tale om et industrielt opkøb. Køber er nemlig den britiske virksomhed Sparrows Group, som er leverandør af udstyr og services til energisektoren. Sparrows leverer allerede centralt udstyr til vindindustrien, og handlen vil ifølge selskabet selv styrke gruppens samlede kapacitet og kompetencer indenfor produktudvikling, drift og vedligeholdelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs