EnergiWatch

Greentech opjusterer trods lavere produktion

Energiselskabet Greentech hæver forventningerne til både omsætning og resultat, selvom produktionen ventes at blive lavere end ventet. 

Foto: Greentech Energy Systems/PR

Greentech Energy Systems opjusterer forventningerne til omsætning og resultat for 2017, selvom produktionen ventes at lande på et lavere niveau end tidligere udmeldt.

"Produktionen i 2017 har været lavere end forventet grundet svage vindforhold i Sydeuropa, og forventningerne nedjusteres fra niveauet 370 – 390 GWh til 350 – 370 GWh. Afregningspriserne på sol- og vindenergi i Italien og Spanien er imidlertid steget i løbet af 2017 og afspejler en uventet udvikling i energimikset og en højere efterspørgsel på energi grundet fremgang i Sydeuropa," skriver Greentech i en meddelelse via fondsbørsen. 

Omsætningen ventes nu at lande på 60-64 mio. euro (446,5-476,3 mio. kr.) mod tidligere 58-62 mio. euro inklusive omsætning fra associerede virksomheder.

Samtidig har drifts- og kapacitetsomkostningerne været lavere end ventet, og det betyder, at EBITDA opjusteres til 42-46 mio. euro fra 39-43 mio. euro.

Hård konkurrence får Greentech til at vende sig mod græsk gud  

Greentech producerede 25 procent mere energi i oktober 

Greentech producerer mere energi i august end et år tidligere 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs