EnergiWatch

Siemens Gamesa skal opføre møller i russisk spilleland

Mølleproducenten ser ud til at overhale Vestas i russisk ræs og allerede næste år installere vindpark. Projektet skal afløse russiske casinoer, hvilket vil være godt for Dons økonomi, fastslår guvernør.

Foto: /Ritzau/Maria Fonfara

Ruslands første vindmøllepark i storskala skal opføres til næste år. Det er planen efter et møde, den russiske landedirektør for det italienske energiselskab Enel, Carlo Palashano Villamania afholdt sidste torsdag med guvernøren i den russiske Rostov-provins. Parken bliver på 90 MW, skal yde omkring 300 GWh årligt og placeres i regionen Azov.

Det meddeler Rostovs ministerium for økonomisk udvikling.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs