EnergiWatch

Amerikansk vingeproducent åbner teknologicenter i Kolding

Danmark styrker sin position som center for udvikling af vindmøllevinger, når amerikanske TPI Composites til næste år åbner forsknings- og teknologicenter i Kolding. Uvist, hvor mange ingeniører selskabet skal ansætte.

Foto: Acciona

Danmark vil i fremtiden være det helt centrale sted, man skal valfarte til, hvis man vil være hvor det sker inden for udvikling af vindmøllevinger. Ikke kun er Danmark hjembase for det nu GE ejede LM Wind Power. Fremover vil Danmark også være hovedsæde for forskning og teknologiudvikling i den europæiske gren af den amerikanske vingeproducent TPI Composites.

Det sker, når TPI Composites i 1. kvartal 2018 åbner et advanceret forsknings- og teknologicenter i Kolding. TPI Composites, der er den eneste tilbageværende uafhængige producent af vindmøllevinger, er hovedkonkurrent til danske LM Wind Power, der hører hjemme på Fyn og som blev opkøbt af amerikanske GE sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs