EnergiWatch

Dansk producent vil erobre ny type kabelmarked

NKT vil udnytte tæt partnerskab med hollandsk konglomerat til at fylde kapaciteten ud med også de mindre kabler mellem havmøllerne, som producenten tidligere ikke har været interesseret i.

Foto: NKT, pressefoto

Kabelproducenten NKT har i de seneste måneder kapret flere store ordre på havmøllemarkedet. I september blev selskabet valgt som foretrukket leverandør til den kommende britiske storpark Triton Knoll, mens oktober bød på både samme rolle i Moray East-projektet og en fast ordre på eksportkablerne til det hollandske Borssele Beta-projekt.

Et fællestræk ved alle tre ordrer – og i øvrigt flere andre med dem – var, at arbejdet skal udføres sammen med installationsselskabet VBMS. Et datterselskab til den store hollandske Boskalis-koncern.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs