EnergiWatch

NKT: Fuld udnyttelse af Sverige

Kabelproducenten har forventeligt haft et travlt kvartal, siger direktøren.

NKT har som forventet haft travlt i tredje kvartal, hvor selskabet har nydt godt af fuld kapacitetsudnyttelse på sin fabrik i Karlskrona, mens der samtidig bliver genereret god omsætning fra kabellægningsskibet NKT Victoria.

Det siger koncerndirektør Michael Hedegaard Lyng fra NKT til Ritzau Finans efter regnskabet fra tredje kvartal.

"Vi har både haft fuld kapacitetsudnyttelse på fabrikken i Karlskrona, men samtidig har vi også haft det på vores skib, NKT Victoria, som har haft travlt med at installeret både i de danske farvande, men også på de projekter, de har lavet oppe i Skotland."

"Så bliver der jo generet meget omsætning og høj profit, så vi har virkelig haft travlt – som forventet vil jeg sige. Vi viser potentialet, når vi kører på fuld damp på vores nye fabrik i Karlskrona og det, vi købte fra ABB. Indtjeningen er i kvartalet all-time-high og stiger 4 pct. i forhold til samme periode sidste år," siger Michael Hedegaard Lyng.

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa fusion har skabt stor intern uro

Den storstilede fusion af spanske Gamesa og dansk-tyske Siemens Wind Power har udviklet sig til et problembarn for en række ansatte i den nye vindmøllekæmpe. Interne magtkampe og store kulturelle omvæltninger betyder, at medarbejdere søger væk fra selskabet efter det, de oplever som et kaotisk ægteskab mellem de to virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere