EnergiWatch

SP Group købte MM Composite billigt

Det børsnoterede selskab har ifølge en rådgiver i virksomhedshandler gjort et godt køb, da det i marts købte underleverandøreren.

Børsnoterede SP Group gjorde tilsyneladende en rigtig god forretning, da virksomheden i marts købte den danske vindmølle-virksomhed MM Composite.

Det skriver Dagbladet Børsen.

MM Composite, der er underleverandør til vindmølleindustrien, har fordoblet sit overskud på bare et år, viser firmaets seneste regnskab. Dermed har SP Group gjort endnu en god handel.

"Det ser ud til at være det, en revisor vil kalde et 'lucky buy', som er rigtigt godt struktureret set fra købers side," siger Frederik Aakard, der er ekspert i virksomhedshandler og partner i Oaklins Denmark.

SP Group har fået status af sand investor-darling, efter at plastkoncernens aktie er steget med over 70 pct. på bare et år. Koncernen er særligt vokset gennem opkøb af mindre virksomheder.

Fynsk vindleverandør solgt for godt 100 millioner

Forsiden lige nu

Siemens Gamesa fusion har skabt stor intern uro

Den storstilede fusion af spanske Gamesa og dansk-tyske Siemens Wind Power har udviklet sig til et problembarn for en række ansatte i den nye vindmøllekæmpe. Interne magtkampe og store kulturelle omvæltninger betyder, at medarbejdere søger væk fra selskabet efter det, de oplever som et kaotisk ægteskab mellem de to virksomheder.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere