EnergiWatch

SP Group købte MM Composite billigt

Det børsnoterede selskab har ifølge en rådgiver i virksomhedshandler gjort et godt køb, da det i marts købte underleverandøreren.

Foto: MM Composite

Børsnoterede SP Group gjorde tilsyneladende en rigtig god forretning, da virksomheden i marts købte den danske vindmølle-virksomhed MM Composite.

Det skriver Dagbladet Børsen.

MM Composite, der er underleverandør til vindmølleindustrien, har fordoblet sit overskud på bare et år, viser firmaets seneste regnskab. Dermed har SP Group gjort endnu en god handel.

"Det ser ud til at være det, en revisor vil kalde et 'lucky buy', som er rigtigt godt struktureret set fra købers side," siger Frederik Aakard, der er ekspert i virksomhedshandler og partner i Oaklins Denmark.

SP Group har fået status af sand investor-darling, efter at plastkoncernens aktie er steget med over 70 pct. på bare et år. Koncernen er særligt vokset gennem opkøb af mindre virksomheder.

Fynsk vindleverandør solgt for godt 100 millioner

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs