EnergiWatch

Amerikansk guvernørvalg er godt nyt for vindindustrien og Ørsted

Demokraterne gjorde rent bord ved tirsdagens to guvernørvalg og et afgørende borgmestervalg i USA. Ørsted kan se frem til at skulle forholde sig til vindglad guvernør på kommende nøglemarked.

Foto: Siemens

Det blev til en dobbelt demokratisk triumf, men også en sejr for vedvarende energi, da der tirsdag amerikansk tid blev afholdt guvernørvalg i delstaterne Virginia og New Jersey.

Demokraten Phil Murphy, der er en varm fortaler for havvind, overtager pladsen som guvernør i New Jersey efter den upopulære republikaner Chris Christie. I Virginia overtager Ralph Northam sædet fra partifællen Terry McAuliffe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs