EnergiWatch

Renewables

Oliegiganter vil ramme stjernerne med CO2-brønd i Nordsøen

Northern Lights vil transportere CO2 fra hele Europa og lagre det i Nordsøen. Ledet af Equinor og med deltagelse af Total og Shell forventer oliegiganterne allerede senere i år at tage den endelige finansieringsbeslutning om en kommerciel CO2-fangst og lagring i stor skala.

Eon: Suspender licenser til geotermi

Der er et presserende behov for at modernisere licensvilkår for geotermi i den danske undergrundslov, når der udeles tilladelser uden om landets fjernvarmeselskaber. Det mener Geotermisk Operatørselskab og Eon Danmark, der torsdag har foretræde for Folketingets energiudvalg.

Novozymes vil hæve bioenergien med gær og sambarytmer

Novozymes satser på, at større salg af gærproduktet Innova og endnu større penetration af især det latinamerikanske marked vil skabe vækst for bioenergien i 2020. Men det er bare en branche, som er forbundet med stor usikkerhed, siger finansdirektør, Lars Green.

Ni ud af ti topchefer er bange for klimaforandringer

En ny undersøgelse fra konsulenthuset Deloitte viser, at ni ud af ti topchefer frygter klimaforandringer. En lignende undersøgelse fra Deloitte viste dog for to år siden, at blot hver tiende topchef vurderede, at de kan hjælpe med at løse klimaforandringer.

Kapitalfond går ind i Better Energy

Den danske projektudvikler spiller sig op i milliardklassen med investering fra ny fransk medejer og tager næste skridt mod at blive et decideret energiselskab.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere