EnergiWatch

Renewables

AH Industries bygger fabrik i Taiwan

Sammen med samarbejdspartneren Yeong Guan Group bygger AH Industries en ny fabrik i Taiwan, hvor der også er indgået en samarbejdsaftale med Simens Gamesa om produktion af stål og metalkomponenter.

EIB giver lån til nordisk elkabel

Nordlinkkablet mellem Norge og Tyskland får nu yderligere støtte fra Den Europæiske Investeringsbank, der giver et lån på 100 mio. euro. Hos Dansk Energi er man dog skeptiske over for hele projektet.

Vestas: Vi har flere håndtag at trække i end konkurrenterne

Den danske mølleproducents størrelse og globale tilstedeværelse kan vise sig som en afgørende trumf i ærmet i forhold til både toldsatser på stål og tariffer, fortæller kommunikationsdirektøren i selskabet, der siger, at Vestas qua deres størrelse har flere kort på hånden end konkurrenterne.

Retssager truer værdien af børsnoteret solkraftselskab

Det norske investeringsselskab EAM Solar er stærkt belastet af omkostninger til advokater i flere retssager i Italien. Markedet udgør en stor andel af værdien af selskabet, fremgår det af det netop offentliggjorte kvartalsregnskab.

Vestas' servicedivison trak omsætning og drift op

Omsætningen fra de vigtige kontrakter på de omkring 40.000 vindmøller, som Vestas servicerer, gik op med 11 pct. i andet kvartal, mens driftsresuiltat fra divisionen er oppe med knap seks procentpoint.

NKT vokser solidt – tjener mindre

Den danske kabelproducent NKT har svært ved at holde indtjeningen oppe og melder om forventninger til årets resultat i den lave ende af skalaen. (OPDATERET)

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere