EnergiWatch

Renewables

Eolus sælger urealiseret trio til tyskere

Boarp, Ulricehamn og Rosenskog er stadig blot streger på et stykke papir og vil først stå klar i 2023. Alligevel har Commerz Real AG Group købt trioen på i alt 68 MW for 615 mio. kroner.

Fjernvarmen om klimaprogram: Kom nu i gang

Regeringen overser i sit nye klimaprogram nogle af de virkemidler, der virker her og nu, og som både kan fortrænge kul og reducere mængden af biomasse, siger Kim Mortensen, direktør i Dansk Fjernvarme.

Siemens Gamesa undgår akkurat junk

Selv om Moody's fortsat ser skævt til mølleproducenten, regner ratingbureauet med, at bunden er nået. Omvendt forventes der heller ikke positive overraskelser i de kommende år.

Her er regeringens samlede globale klimaplan

"Regeringen har i sit første år truffet beslutninger, der medfører reduktioner, som svarer til næsten en fjerdedel af vejen," siger klimaminister Dan Jørgensen (S). Klimamålet kommer til at koste mellem 16 og 24 mia. kr. årligt, vurderer regeringen.

Siemens Energy vil skele til Ballerup

Blot en tusindedel af Siemens Energys ansatte vil sidde i Danmark. Alligevel vil selskabet skele til det danske hovedkontor i Ballerup for inspiration til, hvad næste skridt i den grønne omstilling er, siger den danske direktør.

Udbuddet af Thor sat i gang

Budfristen på Danmarks kommende havmøllepark bliver november næste år, mens parken senest skal være tilsluttet "ultimo 2027". Myndighederne selv regner dog med, at det sker før.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere