EnergiWatch

Renewables

Suzlons topchef stopper efter milliardtab

Trods omstruktureringen af sin milliardgæld forbliver den indiske mølleproducent presset i et fortsat lammet marked, hvor der ikke er kommet en eneste ny ordre til.

Tænketank: Offentlige ladestandere hører den fossile alder til

Selvom der kommer til at være behov for offentlige ladestandere, er der ingen tvivl om, at langt størstedelen af elbiler vil blive opladet i hjemmet, siger Bloomberg New Energy Finance, som desuden pointerer, at det vil være markant billigere at elektrificere hele vejtransporten end kun at fokusere på persontransporten.

Siemens Gamesa lukker vingefabrik

Lang vej til kysten og lønsomheden får mølleproducenten til at lukke sin næstsidste spanske vingefabrik i det første hårde tiltag under den nye ledelse.

IEA advarer om klima-tilbageslag

På grund af corona-pandemien skal det nu gå hurtigere med at finde teknologier, der kan mindske det globale CO2-udslip, mener energiagenturet.

Kommissionen tager hul på enorm energi-støttepulje

EU-Kommissionen åbner pulje under den såkaldte innovationsfond, som skal fremme nye teknologier på energiområdet med støtte på omkring 75 mia. kr. "Et vigtigt initiativ," mener Troels Ranis, branchedirektør hos DI Energi.

Hornsea 3-tilladelse bliver atter udskudt

Ørsted må igen spejde forgæves efter et grønt stempel fra de britiske myndigheder, mens den svenske konkurrent Vattenfall kan glæde sig over godkendelsen af Vanguard-projektet.

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere