EnergiWatch

Theresa May overrasker med valg af ny miljøminister

Energiministeren får genvalg og landvind kan fortsat få en rolle at spille i Storbritannien. Fremtiden er dog præget af stor usikkerhed efter uventet tilbagegang, der giver klimaskeptikere nøglerolle.

Foto: /ritzau/AP/Kirsty Wigglesworth

Konturerne af den nye britiske regering begynder efterhånden at tegne sig. Efter torsdagens valg, hvor de Konservative mistede deres selvstændige flertal i parlamentet, pågår forhandlingerne ganske vist fortsat med nordirske DUP, der ventes at agere støtteparti med sine 10 mandater. Men mandag formiddag er Theresa Mays regering faldet på plads i hvert fald på det energi- og klimapolitiske område.

Greg Clark er blevet genvalgt til posten som minister for handel, energi og industriel strategi. Den stilling har han bestredet siden ministeriet blev oprettet sidste juli som en udløber for blandt andet det britiske energi- og klimaforandringsministerium.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs