EnergiWatch

Briterne har udsigt til kaotisk, politisk weekend

Det er langt fra givet, hvordan en ny, britisk regering kommer til at se ud. Theresa May har ingen planer om at trække sig, men møder stor modstand fra alle sider.

Foto: ritzau/AP/Frank Augstein

Hvordan ser den kommende, britiske regering ud, og hvilken kurs vil den anlægge i forhold til de for Europa og ikke mindst for briterne selv så afgørende Brexit-forhandlinger? Spørgsmålene er mange efter en politisk valggyser i Storbritannien, hvor Labour opnåede et overraskende godt valg, og De Konservative fik et katastrofalt valg – men dog stadig er det største parti i Parlamentet.

Det synes dog klart, at Storbritanniens nuværende premiereminister, Theresa May, vil arbejde for at danne ny regering. Kl. 12.30 London tid vil Theresa May således gå til den britiske dronning for at søge tilladelse til at danne en ny regering. Det skriver BBC.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Dansk energiselskab presset helt i bund

Et vanskeligt 2021 gav GNP Energy et stort tab og sendte egenkapital så langt ned, at der er tvivl om den fortsatte drift. Moderselskabet er dog kommet til undsætning, selvom det selv kæmper med et stort underskud og negativ egenkapital.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs