EnergiWatch

Esbjerg skrotter rekordpark og dropper alle landmøller

Danmarks næststørste vindkommune aflyser plan om at opføre 127MW vind frem mod 2020. Såvel argument som løsningsforslag er nyklassikere.

Esbjerg vil også i fremtiden beskæftige sig med vind – møllerne må bare ikke stilles op på kommunens jord. | Foto: Vestas

Der kommer ikke til at blive opført nye landvindmølleparker i Esbjerg. Det er de to suverænt største partier i den vestjyske kommune, Venstre og Socialdemokratiet, blevet enige om under et diskret møde mandag aften. På et møde i kommunens Plan & Miljøudvalg tirsdag formiddag blev det besluttet helt at droppe den vindmølleplan, der er en del af kommuneplanen frem mod 2026.

Det skriver de regionale medier, JyskeVestkysten og TV2 Syd. Om end beslutningen ikke fremgår af mødereferatet, hvor punktet som det eneste ikke hverken er beskrevet eller påført bilag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

CIP-fond tildeler spansk udvikler halv milliard

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) har netop fundet den første investering fra milliardfonden CI Green Credit Fund I, hvor infrastrukturfonden udsteder lån på 520 mio. kr. til spanske Capital Energy.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs