EU-Kommissionen præsenterer kæmpepakke

Kravet om energieffektivitet øges til et bindende mål om 30 pct. i 2030, mens målet for vedvarende energi ikke ændres i EU's storstilede vinterpakke. Kommissionen forventer at skabe 900.000 nye jobs med vinterpakken.

Onsdag middag har EU-Kommissionen præsenteret de officielle hovedpunkter i den såkaldte vinterpakke. På de overordnede linjer er lovforslagene som ventet, hvor kravet om energieffektivitet i 2030 øges fra 27 til 30 pct. i forhold til 1990 og samtidig gøres bindende, mens målet for andelen af vedvarende energi i energiforbruget forbliver på det hidtidige niveau på 27 pct. uden specifikke krav til de enkelte medlemslande.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

"Ewii er et sted for mennesker, der kan finde ud af at opføre sig ordentligt og dem der ikke kan det, de skal ikke være her," lyder det fra Lars Bonderup Bjørn, adm. direktør i Ewii, der ikke vil tolerere snyd i sin koncern. | Foto: Joachim Ladefoged

Ewii-ansatte har snydt med arbejdstid

For abonnenter

Job

Se flere jobs