EnergiWatch

Vestas: Vi kan stadig nå at få førerpositionen tilbage

Vindmølleproducenten glæder sig over PSO-aftalen og støtter op om finanslovsløsningen. Nu skal alle stå samme og genfortælle verden historien om Danmark som det mest klimaambitiøse land.

Vestas melder sig i glædeskoret over torsdagens PSO-aftale. Vindmølleproducenten var i foråret ude og advare mod de negative konsekvenser for det grønne danske brand, det ville medføre at bryde energiforliget ved at annullere det kystnære havmølleudbud. Men den brede politiske aftale om at beholde kystmøllerne og omlægge PSO'en til finansloven understreger Danmarks førerposition inden for grøn omstilling, lyder det nu.

Vestas: Brud på vind-aftale vil udfordre tilliden

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs