EnergiWatch

Dansk fremstød skal sælge cleantech i ørkenlande

Erhvervs- og vækst-minister Troels Lund Poulsen er på rundtur i De Forenede Arabiske Emirater for at slå et slag for danske virksomheders bæredygtige løsninger.

Desert Rose City hedder en ny bydel i Dubai. Bydelen til 30 mia. kr. skal være en bæredygtig såkaldt smart city og ventes blive et flagskib for den grønne udvikling i de syv ørkenstater, der til sammen udgør de Forenede Arabiske Emirater. Landets satsning på genanvendelse af spildevand og miljøvenlig transport i for eksempel Desert Rose City har fået flere danske virksomheder til at øjne nye eksportmuligheder.

Vejen til de fede kontrakter er blevet lidt kortere, efter at erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) sammen med en delegation af danske cleantech-virksomheder forleden tog på rundrejse i ørkenlandet som led i et dansk eksportfremstød.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs