EnergiWatch

Dansk fremstød skal sælge cleantech i ørkenlande

Erhvervs- og vækst-minister Troels Lund Poulsen er på rundtur i De Forenede Arabiske Emirater for at slå et slag for danske virksomheders bæredygtige løsninger.

Desert Rose City hedder en ny bydel i Dubai. Bydelen til 30 mia. kr. skal være en bæredygtig såkaldt smart city og ventes blive et flagskib for den grønne udvikling i de syv ørkenstater, der til sammen udgør de Forenede Arabiske Emirater. Landets satsning på genanvendelse af spildevand og miljøvenlig transport i for eksempel Desert Rose City har fået flere danske virksomheder til at øjne nye eksportmuligheder.

Vejen til de fede kontrakter er blevet lidt kortere, efter at erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V) sammen med en delegation af danske cleantech-virksomheder forleden tog på rundrejse i ørkenlandet som led i et dansk eksportfremstød.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs