EnergiWatch

Dansk Energi forlanger svar fra Lilleholt

Deadlinen på energispareforpligtigelsen er efterhånden overskredet med otte måneder, og det har gjort direktøren i brancheorganisationen Dansk Energi så mør, at han er villig til at nøjes med afklaring på store varmepumper. Det skyldes, at presset vokser på de decentrale kraftvarmeværker, der snart kan se grundbeløbet forsvinde, for hver dag, der går.

"Nogle gange må man bare leve med, at man kun kan få det næstbedste. Jeg kan ikke få afklaring på alt, men på lige det her punkt med store varmepumper, der burde de kunne give sektorerne en afklaring på, så vi kan komme i gang med at arbejde på det," siger Lars Aagaard, der er adm. direktør i Dansk Energi.

Han har skrevet et åbent brev til Energi-, forsynings- og klimaministeren Lars Chr. Lilleholt og det energiforligskredsen. Hovedbudskabet i brevet er, at Lars Aagaard og resten af Dansk Energi, gassektoren og fjernvarmesektoren meget gerne vil have en afklaring på, hvorvidt store varmepumper kommer til at høre under energispareforpligtigelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs