EnergiWatch

"En så stor udbygning vil kræve to-tre nye Esbjerge"

Den danske medforfatter til forskningsprojektet bag erklæringen om at knytte Nordsøen sammen til et endnu større havmøllekraftværk forventer mangel på arbejdskraft.

Egentlig frygtede Hans Christian Sørensen, at arbejdet var endt i en af Bruxelles mange skrivebordsskuffer. Trods alt er det snart fem år siden, at det EU-finansierede forskningsprojekt Windspeed, som hans rådgivningfirma Spok var med til at udforme, efter flere års arbejde lancerede sin køreplan for, hvordan Nordsøens havvindspotentiale kunne udnyttes. Men nu ser det endelig ud til at være blevet fundet frem og støvet af.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Sverige udsætter elloft til marts

Mens man i Danmark insisterer på, at el-loftet skal gælde fra 1. december trods manglende lovgivning, udskyder svenskerne deres til 1. marts, fordi der heller ikke i Sverige har været tid til at få en national udmøntning på plads.

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Topchef vil tilføje nye forretningsben til OK

Andelsejede OK har en stribe datterselskaber, der går udover den traditionelle brændstofforretning, som har været kernen i selskabet gennem mere end 100 år. Ny direktør fortæller, at selskabet ser på at tilføje nye forretningsben.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs