EnergiWatch

Minister: Energikommission er lige på trapperne

Efter en vismandsrapport har beregnet tårnhøje omkostninger for den grønne energipolitik, så er ministeren nu klar til at nedsætte en kommission, som skal udstikke kursen efter 2020. Fokus skal være at omstille så billigt som muligt, men ministeren mener dog ikke, at vismændenes beregninger har hold i virkeligheden.

Foto: Nicolai Lorenzen/Polfoto/Arkiv

Den med spænding ventede energikommission, som skal udstikke retningen for den danske energipolitik efter år 2020, bliver nedsat inden for de næste uger. Det siger energi- forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) i et interview med EnergiWatch.

Tirsdag offentliggjorde Det Miljøøkonomiske Råd en rapport om omkostningerne for den grønne omstilling i Danmark, og med den har kommissionen ifølge ministeren fået et "godt inspirationsgrundlag".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs