EnergiWatch

Oettinger: Industrien skal sænke energibrug mod 2030

Den europæiske industri har rykket sig langt i kampen for at bliver mere energieffektiv, men der kan opnås meget mere frem mod 2030, fastslår EU-Kommissionens afgående energikommissær. Danske virksomheder skal tjene som forbillede.

Foto: EU

Energieffektivitet i industrien skal være en førsteprioritet i EU's klimamål for 2030. Det fastslår den nuværende energikommissær, Günther Oettinger, i forbindelse med det internationale klimatopmøde 3GF, der netop nu afvikles i København.

Oettinger har i forbindelse med mødet skrevet forordet i en hvidbog om danske erfaringer med energieffektivisering i industien. Her fastslår han, at der stadig er meget at opnå for den europæiske industri, og at energieffektiviseringer i industrien bør blive en integreret og højtprioriteret del af EU's 2030 klima- og energimål.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Shell afviser at forholde sig til sviner mod dansk raffinaderi

Crossbridge Energy undersøgte raffinaderiet fuldt ud forud for overtagelsen, siger talsperson fra Shell. Talspersonen forholder sig imidlertid ikke til, at raffinaderiet kritiseres i hårde vendinger i en intern mail sendt af en kommunikationsansat hos Shell.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs