EnergiWatch

"Det er en god ting at sige velkommen"

Udenlandsk arbejdskraft skaber flere arbejdspladser og vækst, og derfor skal Danmark være bedre til at byde velkommen, mener DI’s adm. direktør, Karsten Dybvad.

Foto: Mik Eskestad, Polfoto

Danmark er trådt ind i et valgår, og det kan også mærkes på erhvervsorganisationen DI, der på deres stort anlagte topmøde i Forum i København i dag bruger alle kræfter på at dreje på debatknappen om udenlandsk arbejdskraft.

»Vi håber rigtig meget, at vi kan bidrage til, at der kan bliver skabt en positiv opmærksomhed om udenlandsk arbejdskraft, hvor vi byder dem velkommen,« siger Karsten Dybvad, adm. direktør i DI, der gerne vil have folk til intuitivt at synes, at det er en god ting med udenlandsk arbejdskraft i Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Energinet skal finscreene havmiljø for 6 GW havvind

Energinet er blevet pålagt af Energistyrelsen at igangsætte forundersøgelser for i alt 6 GW havvind samt for ny placering af Hesselø Havvindmøllepark. Derudover skal Energinet forberede etablering af nettilslutningspunkter på land.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs