EnergiWatch

Energihandlere savner klarhed om nye EU-krav

Næsten alle europæiske energihandelsselskaber mener, at de europæiske myndigheder ikke er gode nok til at give klare retningslinjer om nye krav, viser undersøgelse.

Traderfloor

4 ud af 5 af de største energihandelsvirksomheder i Europa mener ikke, at de ansvarlige myndigheder i EU er tilstrækkeligt gode til at forklare de krav og standarder, som de sætter til virksomhederne.

Det er en af konklusionerne i en ny rapport fra konsulenthuset PA Consultings energiafdeling, som har undersøgt, hvordan Europas 20 største energihandelsaktører - herunder Dong Energy, Vattenfall, EDF m. fl. - ser på implementeringen af det såkaldte EMIR-direktiv (European Market Infrastructure Regulation) fra 2013, som har til formål at øge gennemsigtigheden i derivathandler, og som stiller en række krav til energihandlerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs