EnergiWatch

"Pengene er kun sekundære"

Stifter og teknisk direktør Find Mølholt Jensen er ikke i tvivl – uden deltagelse i EUDP-programmet var Bladena ikke blevet til noget.

Foto: Capnova

I dag ser fremtiden ekstremt lovende ud for Bladena, som udvikler produkter til at forlænge levetiden på møllevinger. Det skyldes i høj grad deltagelse i EUDP-programmet, fortæller stifter og teknisk direktør Find Mølholt Jensen.

Programmet har nemlig givet adgang til unikke testfaciliteter på Danmarks Tekniske Universitet og et ekstremt værdifuldt samarbejde med tunge vindmølle-ejere som E.On, Dong og Vattenfall. Derudover har Aalborg Universitet udviklet modeller, så de tekniske løsninger kan omsættes til besparelser for vindmølleejerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs