EnergiWatch

Grønland - årets feltsæson i gang

KLUMME: Der er forretningsmuligheder i Grønland for danske virksomheder. Hvad skal man være opmærksom på som ny aktør i Grønland?

I takt med udviklingen af råstofindustrien i Grønland vil der komme et stigende behov for leverandører af et bredt spektrum af varer og ydelser til offshore projekter inden for olie og gas sektoren såvel som projekter inden for mineralområdet. Det åbner også op for en række forretningsmuligheder for danske virksomheder – enten i direkte tilknytning til råstofindustrien eller i følgeindustrier.

Med forårets komme åbner ”vejrvinduet” snart op for dette års feltaktiviteter i den grønlandske råstofindustri. Feltsæsonen er kort, og det er stort set kun fra maj-juni til september, at feltarbejde kan gennemføres. Det er derfor uhyre vigtigt, at alt er planlagt, klappet og klart til de forestående aktiviteter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Olieprisens solide fremgang over ugen skrumper lidt

"Vi har højere priser lidt længere endnu, fordi der er et fundamentalt misforhold mellem udbud og efterspørgsel som konsekvens af bedringen i efterspørgslen, som vi ser i blandt andet USA," siger seniorøkonom ved Westpac Justin Smirk til Reuters.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs