EnergiWatch

Grønland - årets feltsæson i gang

KLUMME: Der er forretningsmuligheder i Grønland for danske virksomheder. Hvad skal man være opmærksom på som ny aktør i Grønland?

I takt med udviklingen af råstofindustrien i Grønland vil der komme et stigende behov for leverandører af et bredt spektrum af varer og ydelser til offshore projekter inden for olie og gas sektoren såvel som projekter inden for mineralområdet. Det åbner også op for en række forretningsmuligheder for danske virksomheder – enten i direkte tilknytning til råstofindustrien eller i følgeindustrier.

Med forårets komme åbner ”vejrvinduet” snart op for dette års feltaktiviteter i den grønlandske råstofindustri. Feltsæsonen er kort, og det er stort set kun fra maj-juni til september, at feltarbejde kan gennemføres. Det er derfor uhyre vigtigt, at alt er planlagt, klappet og klart til de forestående aktiviteter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs