EnergiWatch

Brian Mikkelsen afviser interessekonflikt ved fiberforslag

Den konservative it- og teleordførers ægtefælle ejer selskabet Fibernet ApS, mens Brian Mikkelsen forslår 150 mio. kr. i årlig statsstøtte til lynhurtigt bredbånd. Han afviser, at der er nogen interessekonflikt. "Jeg er ikke medejer eller har nogen andel i det firma".

Foto: Martin Lehmann, Polfoto

It- og teleordfører Brian Mikkelsen (K) kæmper for statstøtte til hurtigt bredbånd i de danske husstande, men samtidig ejer Mikkelsens kone -  Eliane Wexøe-Mikkelsen - gennem tre af sine selskaber lidt mere end 70 pct. af aktierne i Fibernet Aps, som hun købte i 2011.

Selskabets syv ansatte sælger fibergrej til erhvervslivet og har netop præsteret et overskud for 2013 på én million kr. En mindre del af salget er til energiselskaber som Seas-Nve og SE, der ruller fiberbredbånd ud til private.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Siemens Gamesas milliarddyre problem er halvvejs selvforskyldt

Selv om det i høj grad er lykkedes at presse eksterne omkostninger over på kunderne, leveres landvindprojekter til en værdi af omkring 15 milliarder til nulmargin over de næste år, konstaterer mølleproducentens topchef. Her og der er det nok gået lidt for hurtigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs