EnergiWatch

Ny sprængfarlig DONG-sag ulmer

Få døgn efter SF’s kaotiske udtræden af regeringen vil partiet nu bremse salget af Nets, der driver dankortet, NemID og betalingsservice.

Foto: Michael Hansen | Foto: Michael Hansen

Salget af Nets, der står bag dankortet, NemID og betalingsservice, truer i disse døgn med at udvikle sig til en ny, sprængfarlig DONG-sag for den nytiltrådte SR-regering.

Blot få døgn efter SF’s dramatiske exit fra regeringen under DONG-sagen erklærer partiet nu sin utvetydige modstand mod det fremskredne salg af Nets til private investorer. Dermed demonstrerer SF for første gang, at regeringen ikke længere kan tage partiets støtte for givet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas-opkøb skyder KK Wind op omkring fem milliarder

Det suverænt største køb skal ikke blot gøre KK Wind Solutions eksklusiv leverandør til Vestas men også skyde leverandøren ind på det kinesiske marked – og gøre det både lettere og billigere at skaffe komponenter, konstaterer topchef.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Nel leverer nyt millionunderskud

Trods sorte tal på bundlinjen for første kvartal lander Nel Hydrogen igen et trecifret millionunderskud efter årets andet af slagsen. Det er dog lykkedes det norske brintselskab at mindske det røde tal en kende sammenlignet med i fjor.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs